© Powered by SiteSpirit

 
logo.png


vanderzwetbouwkunde

Uw bouwwens samen realiseren.

Vanderzwetbouwkunde is een bouwkundig teken- en adviesbureau voor Spaarndam, Haarlem en omstreken. Samen met de opdrachtgever lopen wij het gehele bouwproces door of een gedeelte daarvan. Wij nemen de technische zaken uit handen zodat de opdrachtgever alleen hoeft na te denken over zijn bouwwens. Het bouwproces loopt van ontwerpfase, vergunningsfase tot realisatiefase. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven.

Bouwkundige ondersteuning en tekenwerk;
Wij ondersteunen diverse architectenbureaus met onze bouwkundige kennis en tekenwerk. Zoals bouwkundig tekenwerk voor het ontwerp, de aanvraag van omgevingsvergunning, bouwkundige uitwerking van bouwplannen in de uitwerkingsfase als bouwkundige begeleiding.

Bouwaanvraag / omgevingsvergunning;
Het tekenen van de bouwkundige tekeningen, het verzorgen van de benodigde berekeningen en benodigde rapporten zijn voor ons een veel voorkomende zaak. Specifiek vereiste kennis van de bouwvoorschriften is bij ons aanwezig. Contact / overleg met de Gemeente betreffende het bouwplan behoort bij de opdracht. Indiening vereiste formulieren / tekeningen / rapportages kunnen wij namens de opdrachtgever indienen.

Bestemmingsplan;
Maar al te vaak komt het voor dat er niet goed gekeken wordt naar het bestemmingsplan en/of voorschriften en daardoor worden vele mogelijkheden niet optimaal benut. Juist hierin kunnen wij een grote rol spelen, wij onderzoeken het bestemmingsplan en de voorschriften voordat we gaan ontwerpen of adviseren.

Vergunningsvrij bouwen;
Door onze kennis van de bouwvoorschriften / bestemmingsplan is er snel een check te maken of een bouwproject binnen de grenzen valt van het vergunningsvrij bouwen.

Duurzaam bouwen;
Doordat men zich meer bewust wordt van zijn omgeving en het milieu, raakt men steeds meer ge´nteresseerd in duurzaam bouwen. Omdat duurzaam bouwen ÚÚn van onze speerpunten is kunnen wij u daarin goed adviseren. U kunt denken aan; duurzame materialen (zoals vlasisolatie) of duurzame oplossingen als zonnepanelen, warmtepompen of driedubbel glas.

Herbestemming;
De huidige voorraad aan leegstand van kantoren en gebouwen, vraagt om (duurzame) herbestemming. Middels diverse projecten gerealiseerd en onderhanden hebben wij ervaring in (tijdelijk) herbestemming en kunnen wij opdrachtgevers hierin adviseren en begeleiden.

Brandbeveiliging;
Gebruiksvergunning en/of ontruimingsplattegronden kunnen door ons verzorgd worden of geŘpdate worden na een uitbreiding of verbouwing. De voorschriften voor het beperken van de kans op brand verwerken wij in de bouwkundige tekeningen.

Mocht U vragen of verdere informatie willen, kunt U altijd contact met ons opnemen. Uiteraard is het eerste gesprek gratis en vrijblijvend.

Nick van der Zwet

logo_vanderzwetbouwkunde.jpg


Nick van_der_Zwet

nick.png

Nick van der Zwet

Adres
Dokter W. Nijestraat 34
2064 XC Spaarndam

Telefoon
06 48259267

E-mail
info@vanderzwet.nl

Website
www.vanderzwet.nl


twitter.png
linkedin.png

Dokter W. Nijestraat 34 - 2064 XC Spaarndam - info@ondernemersspaarndam.nl